БОМБА НА ТЕЛМА: Специјалната обвинителка Фатиме Фетаи побарала зголемена полициска заштита!!!

0
1460

Од пред два дена пред домот на специјалната обвинителка Фатиме Фетаи има зголемено полициско присутво. Од специјалното обвинителство за Телма потврдија дека по барање на обвинителката Фетаи се преземени мерки за обезбедување на нејзиното живеалиште и на нејзиното семејство.

Причината според СЈО не се закани кон обвинителката туку претпазливост откако со безбедносни проценки е утврдено дека зголемени мерки се потребни поради лошата положба на домот на Фетаи. Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска на прашањето на Телма тврди дека немало зголемено обезбедување на специјалните обвинители.

Повеќе за ова на следниов линк ОВДЕ