БОМБА НА ТАРАВАРИ : МНОГУ СОРАБОТНИЦИ НА МИЦКОСКИ ТАЈНО МИ ВЕЛАТ ДЕКА НЕ СЕ СОГЛАСУВААТ СО ПОЛИТИКИТЕ НА ПАРТИЈАТА СО КОЈА СЕ ОДДАЛЕЧУВААТ ОД АЛБАНЦИТЕ

0
527
  • Многу тајни соработници на Мицкоски тајно ми велат дека не се согласуваат со политиките на партијата со која се одалечуваат од албанците.

Лидерот на Алијанса на албанците, Арбен Таравари во ,,Вин-Вин”.