БОМБА НА ТАЛАТ ЏАФЕРИ: Им понудив на пратениците од ВМРО ДПМНЕ да се тргнат казните од законот за возврат да ги повлечат 35-те илјади амандмани, не прифатија!

0
1486

– Пробав да водам дијалог со пратениците од ВМРО ДПМНЕ но цело време наидував на ултиматуми. Им понудив да ги тргнеме казните од законот и бев спремен за некои други отстапки, а за возврат тие да ги повлечат 35-те илјади амандмани, но тие не прифатија! Епа како да водиш дијалог со некој што размислува само со ултиматуми?!

Претседателот на собрание Талат Џафери во Ноќно Студио на Телма.

Извор : Мактел.Мк