БОМБА НА СУДОТ : ВО ОБЈАВЕНАТА ОДЛУКА КАДЕ СЕ БАРА ПРИТВОР НА БОЖИНОВСКИ И ЈАНАКИЕВСКИ СЕ НАВЕДУВА ДЕКА И ДВАЈЦАТА БАРАЛЕ АМНЕСТИЈА ОД ИВАНОВ ВО СПРОТИВНО ЌЕ БЕГААТ, ИВАНОВ ПРЕКУ НЕГОВИОТ ПОСРЕДНИК КАТЕГОРИЧНО ОДБИЛ АМНЕСТИЈА!!!

0
1524

СЈО го убедило судот за притвор за Јанакиевски и Божиновски со помош на службена белешка на шпион од ДБК кој присуствувал на средба во кабинетот кај Иванов каде Јанакиевски и Божиновски молеле за амнестија во спротивност му кажувале на Иванов дека ќе бегаат!