БОМБА НА СУГАРЕСКИ: Претходната власт го набавила 30 милиони евра поскапо од пазарната цена железото за тунелот од автопатот Кичево – Охрид

0
1472

– Сите цени по новиот анекс се намалени за 36% во просек, а само за една ставка како на пример железото за тунелот цените ги намаливме за 30 милиони евра, затоа што било набавено многу поскапо од пазарната цена!

Горан Сугаревски, во интервјуто за 1 ТВ.