БОМБА НА СПАСОВСКИ : Пронајдени се и приведени напаѓачите на Љупчо Палевски

0
266

– Пронајдени се и приведени напаѓачите на Љупчо Палевски, се работи на истрагата штом има повеќе информации ќе излеземе со повеќе информации.

Министерот Оливер Спасовски.