БОМБА НА СПАСОВСКИ: ПОСЛЕ 2017-ТА СИТЕ НАПАДИ ПРОТИВ НОВИНАРИ СЕ РАСЧИСТЕНИ, НО ИМА СЛУЧАИ ПРЕД ТОА КАДЕ ШТО НЕМАЛО НИТУ ОБИДИ ДА СЕ РАСЧИСТАТ А ИМАВМЕ ОБИДИ ЗА ЛИКВИДАЦИЈА НА НОВИНАРИ!

0
190

– Сите напади на новинари што се случиле после 2017-та се расчистени, сите до еден. Но има случаи што се случиле пред тоа за кои немало ниту обид да се расчистат и сега е тешко после толку време воопшто да се отворат и завршат. Иако се работи за многу тешки случаи како обид за физичка ликвидација на новинари…

Оливер Спасовски на емисијата Стадион на радио Канал 77.