БОМБА НА СПАСОВСКИ ОД КРАТОВО: КАНДИДАТОТ НА ВМРО ВО КРАТОВО Е ВМЕШАН ВО КРИМИНАЛИ ВО ЈП ЗЛЕТОВИЦА И ЗА ТОА ЌЕ СИ ОДГОВАРА!

0
1249

Спасовски од Кратово: Правдата и најдоброто за Кратово доаѓаат со Влатко Бојковски, одговорност за криминалите во ЈП Злетовица ќе има

Потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски на граѓанската трибина во Кратово истакна дека 60 години Кратово виде доволно од ВМРО-ДПМНЕ и нејзините гарнитури.

Лаги, криминал, разнебитување на градот тоа е нивна одлика, за нивна жал и нивна реалност. Сите криминали во ЈП Злетовица ќе добијат судска разврска, потенцираше Спасовски.

За ваквите црни сценарија да останат минато, граѓаните имаат еден избор, тоа е Влатко Бојковски и СДСМ, затоа сите знаеме што е најдобро за Кратово, а тоа е бројот 12, заклучи потпретседателот на СДСМ.