БОМБА НА СПАСОВСКИ: ВМРОВЦИТЕ КРАДЕЛЕ ПО 10 000 ЕВРА ЗА НАБАВЕНО ВОЗИЛО ВО МВР, ЈАС НАБАВИВ ИСТИ ВОЗИЛА КАКО ЧАВКОВ ЗА 20 000е ПО ВОЗИЛО, А ЧАВКОВ ГИ НАБАВИЛ ИСТИТЕ ТИЕ ВОЗИЛА ЗА 29 900е!

0
1032

– Исти возила со исти перформанси, јас ги набавив по 20 000е по возило а Чавков истите тие возила ги набавил по 29 990е, па сега вие видете за колкава разлика во сума станува збор, значи се крадело БЕЗМИЛОСНО!

Спасовски во емисијата Стадион на Канал 77.