БОМБА НА СПАСОВСКИ: Владата ќе расчисти со криминалот, па и ако станува збор за коалицискиот партнер ДУИ!

0
1254

Владата нема интерес да не расчисти со криминалот, дури и кога станува збор за коалицискиот партнер ДУИ. Спасовски не верува дека која било партија се плаши од расчистување со криминалот, дури и во своите редови, затоа што така се јакне демократијата во самите партии и се зголемува довербата кај граѓаните.

– Нема генерално зголемување на криминалот, наскоро ќе бидат објавени извештаите, напротив, има намалување.

За последните случаи, веќе се работи има доволно индиции, станува збор за коинциденција и се укажува дека е пресметка на криминални групи.