БОМБА НА СОПРУГОТ НА ЈАНКУЛОВСКА: АКО САКАВМЕ, И ЈАС И ГОРДАНА МОЖЕВМЕ МНОГУ ЛЕСНО СЕГА ДА БИДЕМЕ МИЛИОНЕРИ КАКО МИЈАЛКОВ И ГРУЕВСКИ

0
1197

Сопругот на екс министерката на МВР Гордана Јанкуловска, Влатко Илиевски во интервју за А1он : ,,Ако сакавме, и јас и Гордана можевме многу лесно сега да бидеме милионери како Мијалков и Груевски”.