БОМБА НА СОЛЗА ГРЧЕВА – ЛИДЕРО : Ѕинго и Мицковски ме молеа да бидат претседатепски кандидат за да украдам 50 000 гласови од СДСМ, не прифатив затоа што знаев дека ќе изгубам!

0
1636

– Ѕинго ме викна во Кратово за да ме моли да бидам претседателски кандидат на коалицијата, тоа било договорено со Мицковски, потоа и Мицковски ме молеше, планот им беше да украдам едно 50 до 100 илјади гласови од СДСМ, но не прифатив затоа што знаев дека ќе изгубиме.

Солза си признава како била во разни политички дилови со мафијата за погребување на земјата. Неверојатно амбициозна и расипана жена, опасна комбинација.