БОМБА НА САШО ОРДАНОВСКИ: Ивица Боцевски е пратен во Бразил за да ги пречекува на аеродром Груевци кога ќе бегаат од Македонија за некој месец!!!

0
4185

Многу интересна анализа на Сашо Ордановски во Слободен Печат, еве еден интересен извадок:

Само претседателот Ѓорге Иванов достоинствено молчи. После трауматичната авантура со отворање уста за германски „Билд“, повторно е одлучено тоа згоено златно рипче од домашен љубимец на Фамилијата да биде вратено во аквариумот и таму немо да пушта меурчиња од устата, кога ќе ја отвори. Боцевски е задолжен да го нарани и да не му даде да пипне ни едно копче. Така Боце заработи амбасадорлук во Бразил, да им ги одржува становите на избрани членови на Фамилијата, а и таму да ги чека на аеродром, да помогне со куферите кога ќе дојдат да си ги проверат банкарските сметки.

Целата колумна ОВДЕ