БОМБА НА САШО ОРДАНОВСКИ: ВМРО ДПМНЕ НАСКОРО ЌЕ ПОЧНЕ СО ОБЈАВУВАЊЕ НА БОМБИ ЗА СДСМ И ДУИ!!!

0
1837

Заради целото сегашно континуирано и жестоко инсистирање на ВМРО-ДПМНЕ судирот со сегашната власт во најголем дел да се сведе на персонална конфронтација со „ликот и делото“ на Зоран Заев (моментно, суверениот носител на највисокиот политички рејтинг во државата), мене на ум ми доаѓаат неколку заклучоци кои е добро сега, пред летните одмори, да се споделат во јавноста, ем да ни биде забавно исполегнати по должина на плажите по разни морски широчини, ем отсега да се разбере налетот на уште понепријатната лична „црна кампања“ за Заев што му ја подготвува опозицијата за на есен.

Имено, мислам дека стратегијата на ВМРО-ДПМНЕ се сведува на принципот: „Како што тој нас нѐ сруши од власт, така и ние со иста мера и со исти методи ќе му вратиме нему!“ (Ова, ме уверуваат моите вмровски извори, Груевски веќе го зборува наоколу низ партијата…)

Повеќе за ова на Цивил медиа