БОМБА НА РЕНАТА ДЕСКОВСКА: ПРЕД НЕКОЛКУ ДЕНА РАЗРЕШИВ ИЗВРШИТЕЛ И МУ ПОДНЕСОВ КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗАТОА ШТО НАПЛАТУВАЛ ДОЛГОВИ НЕЗАКОНСКИ

0
3605

– Извршителите ни требаат во општеството, но некои ги надминуваат законските рамки и наплатуваат долгови незаконски, еден таков разрешив пред некој ден и му поднесовме кривична пријава!

Рената Десковска на ТВ 24 во емисијата ОТВОРЕНО.