БОМБА НА РАНГЕЛОВА : Мицковски е голем лицемер и манипулант, едно збори пред народ, друго во партија а трето пред дипломатите!

0
5369

– Мицковски е голем лицемер и манипулант, тоа многу ми смета и не се согласувам со тој однос, едно се збори пред народ, друго се збори во партија а сосема трето пред дипломати, невиден хаос, тој однос кон политиката мене ми е неразбирлив и не можам да се согласам така да се води политика. Јас сум да се биде искрен пред народот и да му се каже вистината а не да се лаже!

Даниела Рангелова на Алсат М во емисијата 360!