БОМБА НА ПРОФЕСОР ГОРДАН КАЛАЈЏИЕВ НА ТЕЛМА: Време е ВМРО ДПМНЕ да биде обвинето како правно лице и да се осуди на голема оштета и да се забрани како злосторничка организација која и нанела несогледлива штета на Македонија!

0
1371

Интересен настап на професорот Гордан Калајџиев на Телма, еве еден мал цитат:

– Мислам дека е време ВМРО ДПМНЕ да биде обвинето како правно лице, и да биде осудено да плати голема оштета и да биде забрането како злосторничка организација која и нанела несогледливи штети на Македонија!!! Такво нешто се случи во Хрватска каде му се судеше на ХДЗ, време е и СЈО да покрене таков процес!!!