БОМБА НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ: ЈАС ЌЕ ЈА РИЗИКУВАМ МОЈАТА ПОЛИТИЧКА КАРИЕРА, НО НИКОГАШ НЕМА ДА ГО РИЗИКУВАМ ОНА ШТО Е СВЕТО ЗА НАРОДОТ, ИДЕНТИТЕТОТ, ЈАЗИКОТ И ЕУ ПЕРСПЕКТИВАТА

0
4316

– Едно се моите интервјуа во кои отворам врати и ја ризикувам мојата политичка кариера, но друго е да се ризикува светото на народот преку договори кои го нарушуваат идентитето, јазикот или пак ЕУ перспективата, затоа народот да биде спокоен, нема да ја поминеме границата, но мислам дека сепак договор е можен.

Премиерот Заев во емисијата СТАДИОН во Радио Канал 77.