БОМБА НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ПРЕД НОВИНАРИТЕ ВО ПОЛСКА: ЗАДОВОЛЕН СУМ ОД СРЕДБАТА СО ФРАНЦУСКИОТ ПРЕМИЕР, ВЕРУВАМ ДЕКА ВО ОКТОМВРИ ЌЕ ДОБИЕМЕ ДАТУМ!

0
2259

– Задоволен сум од средбата со францускиот премиер, се договоривме мојата земја да продолжи да креира добра слика пред граѓаните на Франција за во Октомври конечно да добиеме датум за преговори со ЕУ.

Премиерот Зоран Заев на пресот по завршувањето на самитот во Познањ, Полска.