БОМБА НА ПОРТАЛОТ СДК: ОБВИНИТЕЛСТВО ОТВОРИЛО ИСТРАГА ЗА КРИМИНАЛ НА ХРИСТИЈАН МИЦКОВСКИ КОГА БИЛ ДИРЕКТОР НА ЕЛЕМ!!!

0
4430

ОЈО отворило предистражна постапка за криминал на лидерот на ВМРО ДПМНЕ додека бил директор на ЕЛЕМ!

Ова денеска го откри порталот СДК! Ова е неверојатно, значи ќе имаме за прв пат поранешно и актуелно раководство на голема македонска партија во затвор!!!

Пресовите ќе ги држат во мензата во Идризово!!!