БОМБА НА ПОРТАЛОТ ,,КОНТРАСТАВ” : Митко Чавков претепал цимер а потоа бил префрлен во самица?!

0
3354

Митко Чавков од пред околу половина час е во самица, вели наш извор од затвор ,,Скопје,,…Митко Чавков од пред околу половина час е во самица, вели наш извор од затвор ,,Скопје,,…

Како што неофицијално дознаваме од извор во затворот ,,Скопје,,, вечерва дошло до физичка пресметка помеѓу Митко Чавков и неговиот цимер. Прво дошло до вербална расправија помеѓу нив, но цимерот на Чавков малку претерал бидејќи без да го респектира отворено го прашал кој му ги троши сега украдените народни пари и на што се надева во иднина бидејќи го чека повеќедецениска затворска казна. Чавков не можел да премине преку ова па физички го нападнал цимерот и завршил изолиран во самица…

Извор : КонтраСтав