БОМБА НА ПОРТАЛОТ ИНФОМАКС: И ШЕФИЦАТА НА КАБИНЕТ НА МИЦКОСКИ, ГОРДАНА ДИМИТРИЕСКА КОЧОСКА ГРАДИ КУЌА ОД МИЛИОН ЕВРА ВО СОПИШТЕ!

0
924

На стримингот на Инфомакс излезе информација околу Шефицата на кабинет на Мицкоски, Гордана Димитриеска – Кочоска која според информациите на уредниците градела куќа од милиони евра во Сопиште.