БОМБА НА ПОРТАЛОТ ДОКАЗ-М : ПРАТЕНИКОТ ОД ВМРО-НАРОДНА ВО СОВЕТОТ НА ОПШТИНА СТРМИЦА КОЈ ПРЕБЕГНА ВО ВМРО-ДПМНЕ СЕГА ПРЕБЕГНАЛ ВО СДСМ?!

0
1861

Порталот Доказ-м објави информација за тоа дека дека советникот од ВМРО-Народна во советот на Општина Струмица Мето Витанов откако пред извесно време пребегна во владејачката партија ВМРО-ДПМНЕ со што Зоран Заев и СДСМ го изгубија советот сега се попишманил па се зачленил во таборот на СДСМ во Струмица и тоа синоќа откако бил под силен притисок од јавноста и со тоа повторно мнозинството во Советот на општина Струмица го добива Заев.

Во исчекување на прес конференција на заменикот градоначалник Коста Костадинов кој ја извршува таа функција откако Зоран Заев стана пратеник.