БОМБА НА ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ: ИЗБРКАВ ОД РАБОТА МНОГУ ЛУЃЕ ПОРАДИ НЕРАБОТЕЊЕ, И ТОА ОД СИТЕ ПАРТИИ, ПАРТИСКАТА КНИШКА НЕ ГИ СПАСИ

0
1091

– Кај мене нема милост за неработење, избркав многу луѓе од работа и тоа од сите партии, мислеа дека партиските книшки ќе ги спасат, ама ништо од тоа, немам милост, барам работа!

Петре Шилегов на Канал 77.