БОМБА НА ПЕТАР БОГОЈЕСКИ : АПАСИЕВ МОЛЕШЕ ЗА РАБОТА ВО ШТИПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ, ПА ГРУЕВСКИ СЕ СМИЛУВА И ТАМУ ГО ВРАБОТИ КАКО АСИСТЕНТ, А ДЕНЕС СЕ ПРАВИ НАЈГОЛЕМ АНТИГРУЕВИСТ!

0
451
  • Димче Апасиев моли на Никола Груевски за работа. И го знаеш стилот на Груевски за работа и вика, ајде бе ќе го пикнеме таму по тие другите факултети и го вработи Никола Груевски, асистент на факултетот во Штип и тоа треба да се знае и да престане да ми глуми голем антигруевист.

Петар Богојески во ,,Радио Лидер”