БОМБА НА ПЕНДАРОВСКИ: НА ТРОЈЦА БУГАРСКИ ДРЖАВЈАНИ ВЕЌЕ ИМ Е ЗАБРАНЕТ ВЛЕЗ ВО МАКЕДОНИЈА, ЕДЕН ОД НИВ Е ПРЕТСЕДАТЕЛОЛОТ НА ФОНДАЦИЈА МАКЕДОНИЈА, ВИКТОР СТОЈАНОВ

0
283
  • На тројца бугарски државјани веќе им е забранет влез во Македонија, еден од нив е претседателот на фондација ,,Македонија”, Виктор Стојанов.

    Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски на денешната пресконференција од претседателската вила на Водно.