БОМБА НА ОХРИДСКАЈ : Олигархот Сиљан Мицевски во обид да го сруши Заев со помош на српските медиуми?!

0
2965

Покрај тој со ибицата – Сеад Кочан, во 2016 година второ-споменатиот во бомбите „ДЕБЕЛИОТ“ Силјан Мицески, сопственик на ГП „Пелистер“ – Битола и на уште десетина други сателитски фирми, инкасирал од ЕЛЕМ благодарение на благородничкото здружение ВМРО-ДПМНЕ во периот од 2013 до 2014 година над 100 милиони евра, народни пари.

Општо позната е спрегата помеѓу Силјан Мицески, Сеад Кочан и врхуншката ДПМНЕ, или што би се рекло, Силјан Мицески поседува некретнини низ цела Македонија, вклучително и хотели, ресторани, кафетерии,стотици станови и друго.

МИЦЕСКИ ГЛАВЕН ОРГАНИЗАТОР И ФИНАНСИЕР НА КАМПАЊАТА ПРОТИВ ЗАЕВ ВО СРПСКИТЕ МЕДИУМИ

Целата сторија ќе може да ја прочитате ОВДЕ