БОМБА НА ОРДАНОВСКИ : Сиљановска со своите 300.000 гласови му даде ЛЕГИТИМИТЕТ на договорот од Преспа кој доби 600.000 ЗА на референдумот!

0
1750

Договорот од Преспа доби 600 000 на референдумот.

Сега ВМРО ДПМНЕ со своите 300 000 на изборите ја докажа тезата дека доколку ВМРО не го бојкотираше референдумот, само ќе успееше да извади 300 000!

Со тоа тие му дадоа целосен легитимитет на договорот од Преспа!

Линк до колумната, ОВДЕ.