БОМБА НА ОЛИВЕР АНДОНОВ : ПРИКАЗНАТА СО USB-ТО Е ВО РЕЖИЈА НА ,,ЗАВИША ФИЛМ” ПРЕКУ БЕЛАТА ПАЛАТА И ДИРЕКТНО ОД АЛЕКСАНДАР НИКОЛОСКИ И РЕЖИЈА КОЈА ТРЕБА ДА УБЕДУВА ДЕКА МИЦКОСКИ ЌЕ СТАНЕ ПРЕМИЕР

0
1967
  • Јас во контекст со денешните случувања со USB-то и другите активности точно по години подоцна ми се потврди кој стои за денунцирање тоа е таа групација ,,Завиша Филм”.

    Таа иста групација преку нивните ботови и лажни профили ме правеше дека сум српски агент затоа што сум работел во ЈНА, затоа што сум средно воено училиште, бугарски шпиун, потоа дека работам за бугарските служби.

    Таа ,,Завиша Филм” на Мицкоски му ја залепува Александар Николоски, директно без ракавици.

Оливер Андонов во ,,Во центар”.