БОМБА НА НОВИНАРОТ ЗОРАН МОМИРОСКИ : ГЛАВНАТА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА НА ПРИЛЕПСКАТА БОЛНИЦА ,,БОРКА ТАЛЕСКИ” ЗЛОУПОТРЕБИЛА СЛУЖБЕНО ВОЗИЛО ЗА ПРИВАТНИ ЦЕЛИ ВО НИШ, СОСЕДНА СРБИЈА

0
1734
  • ДЕНОВИВЕ ЧИТАМ НА ФБ ПРОФИЛИ МНОГУ ПОСТОВИ КОИ УКАЖУВААТ НА ОНА ШТО СЕ РАБОТИ, А НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА СЕ ПОМИСЛИ, А НЕ ПАК ДА СЕ ПРАВИ ВО ПРИЛЕПСКАТА БОЛНИЦА. НАРЕКУВАЈЌИ ЈА ГЛАВНАТА СЕСТРА НА ОВАА ЗДРАВСТВЕНА УСТАНОВА – ДОКТОР, ТИ ЗЕМАЛА СЛУЖБЕНО ВОЗИЛО ЗА ДА ОДПАТУВА ВО НИШ. АМА ПИШУВАЧОТ НЕ КАЖУВА ДАЛИ БИЛА СЛУЖБЕНО ВО СОСЕДНА СРБИЈА КАКО ЗДРАВСТВЕН РАБОТНИК ИЛИ КАКО ЕТАБЛИРАН МЕНАЏЕР НА ЕДНА ПОЗНАТА СТРАНСКА ТРГОВСКО ПРОИЗВОДСТВЕНА ФИРМА ЗА ЛИЧНИ И ДОМАШНИ ПОТРЕБИ.

Извадок на колумна од Зоран Момировски за ,,Радио Пела”.