БОМБА НА НИКОЛА СПАСОВ ОД РЕЈТИНГ: Ако Пендаровски ја победи Сиљановска во прв круг со разлика поголема од 50 000, тогаш изборите се решени уште во прв круг, нема теоретски шанси Сиљановска нешто потоа да смени за само 9 дена кампања!

0
1182

– Ако Пендаровски успее да ја победи Сиљановска во прв круг со разлика од над 50 000 гласачи, тогаш изборите ќе бидат практично решени уште во прв круг. Сиљановска нема од каде да најде потоа гласачи за да ја надомести таа разлика. Таа разлика потоа во втор круг само ќе расте на бројка од над 100 000 гласачи.

Никола Спасов од агенцијата РЕЈТИНГ на 1 ТВ.