БОМБА НА НАРОДЕН ГЛАС : СИНИША АЛЕКСОВСКИ И ИВАНА ТРАЈКОВСКА СЕ УСТВАРИ СТРАНСКИТЕ СЛУЖБИ КОИ ГО СЛЕДАТ И СНИМААТ СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ ПО УЛИЦИ, И ДВАЈЦАТА ВРАБОТЕНИ ВО КАБИНЕТОТ НА ЏОРЏИО ИВАНОВ!

0
5409

Ивана Трајковска поранешна новинарка на Вест сега во Агенцијата за разузнување во ОН во друштво со Синиша и Хорхе телефонирам, твитам бојкотирам. Ивана Трајковска исто така ги користи фотките на Стево Пендаровски на Твитер и со тоа го трола заедно со вмровските профили. Ивана е главна на Твитер пропагандата #Бојкотирам заедно со советникот на Иванов, Синиша Алексовски. И двајцата се вработени во кабинетот на Иванов.