БОМБА НА МИЦКОВСКИ: ЈАС ВЕЌЕ НЕМА ДА ЗБОРУВАМ ЗА ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР, ДОВОЛНО ЗБОРУВАВ НА ТАА ТЕМА!

0
3013

– Јас веќе нема да зборувам на тема Преспански Договор, доволно зборував на таа тема…

Лидерот на Мицковски вака одговори на новинарско прашање. Изгледа лидерот на ВМРО ДПМНЕ ќе проба да ја тера кампањата со намера на никој да не му текне дека ВМРО ДПМНЕ ветуваше дека ќе го укинува преспанскиот договор за да го враќале името назад, но тоа сега е штетно затоа што нема да може да направат влада со ДУИ…