БОМБА НА МИЦКОВСКИ: Се мислиме дали да ја подариме, издадеме или шитнеме партиската зграда!

0
563

– Се мислиме дали да ја подариме, издадеме или продадеме партиската зграда!

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ откри дека има дилеми што да се прави со опљачканото од народот.