БОМБА НА МИЦКОВСКИ: НЕ МИ ПАЃА НА ПАМЕТ ДА СЕ ОГРАДАМ ОД ГРУЕВИЗМОТ, САМО НЕМА ДА ГИ ПРАВАМ НЕГОВИТЕ ГРЕШКИ!

0
1187

– Не ми паѓа на памет да се оградам од Груевизмот, може да ветам дека нема да ги правам истите грешки.

Младен Чадиковски 4 пати се обиде да го натера Мицковски да се огради од Груевизмот, но овој се налути до таа мера што се закани дека ќе си замине од емисија ако добие исто прашање.