БОМБА НА МИТОВСКИ: ОКОЛУ 15 ПРАТЕНИЦИ ОД ПРАТЕНИЧКАТА ГРУПА НА ВМРО-ДПМНЕ ИЗРАЗИЛЕ СПРЕМНОСТ ДА ГЛАСААТ ЗА УСТАВНИ ИЗМЕНИ

0
1078

Уредникот на ,,Имфомакс” на својот стрим на ЈутЈуб во дебата со Оливер Андонов, екс министер на МВР и човек од фракцијата на ВМРО-ДПМНЕ : ,, Околу 15 пратеници од пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ изразиле спремност да гласаат за уставните измени во Собрание”.