БОМБА НА МИТКО ЈАНЧЕВ: Пред мои очи, портпаролот Наум Стоилковски ги лажеше новинарите да се тргнат од пред врата на партиското седиште за да ние им избегаме, абе каде со тој памет?!

0
2443

– Во ВМРО ДПМНЕ многу работи се ненормални, пред мои очи портпаролот на партијата, Наум Стоилковски ги лажеше новинарите кои чекаа пред вратата на партијата дека седницата на ИК не завршила и ги покани на кафе во бифето, и додека они беа таму ние од ИК им избегавме како да сме најдолни лопови и бараби, ја се чудев и се крстев, каде со тој памет во 2018-та година, зошто такви мајмунарии и бедни глупости?!?!

Митко Јанчев во интервју со Канал 5.