БОМБА НА МИНИСТЕРОТ АРИЈАНИТ ХОЏА : ДЕНЕС СЕ ИСПЛАТЕНИ СУБВЕНЦИИ ЗА ТУТУН НА 28.168 ТУТУНОПРОИЗВОДИТЕЛИ ВО ИЗНОС ОД 1.7 МИЛИЈАРДА ДЕНАРИ

0
189

Денеска, на сметките на 28.168 тутунопроизводители, исплатени се субвенциите за произведен и предаден тутун од реколта 2020 година, во износ од близу 1,7 милјарди денари.

Почитувани тутунопроизводители, вие тоа го заслужувате, заслужувате уште повеќе.

#МЗШВ е секогаш на ваша страна!

Фејсбук статус на министерот на МЗШВ, Аријанит Хоџа.