БОМБА НА МИЛОШ ОД ИНФОМАКС : ЗА ВРЕМЕ ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА СДСМ ПРИЛЕП МЕНЕ МЕ НАПАДНА ОСУДЕН ПЕДОФИЛ КОЈ ЗА ЧУДО БЕШЕ ПУШТЕН ПРЕД ИЗБОРИТЕ, А ПОТОА СУДОТ ДОСУДИ ВО МОЈА КОРИСТ А ТОА ЛИЦЕ ГО ОСУДИЈА!

0
918
  • Конкретно една од прекршочните пријави кои што се кон мене се дека во ситуацијата во која што цела Македонија виде како за време изборен молк за локалните избори сме нападнати во штабот на СДСМ во Прилеп, видео од тоа како се симнуваме по скалите и ја напуштаме зградата.

    Мене ме гонат во судот во Прилеп дека јас сум турнал некое лице по скали, иако имаме снимка од влегување во зградата до излегување достапна до судот, прифатена како доказен материјал во судот, искористена во претходна постапка да биде осудено другото лице кое патем беше осуден педофил кој што беше пуштен за чудо на неколку месеци од затвор пред изборите.

    Тоа лице го осудија а судот донесе пресуда во моја корист.

Милош Милошевски во ,,Тешки Муабети” во ,,Инфомакс”