БОМБА НА МИЛОШ ИНФОМАКС : ТОНИ МИХАЈЛОВСКИ ДЕНЕСКА СЕ ПОЖАЛИЛ ДЕКА НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ВО КУМАНОВО ВО ТЕКОТ НА ЦЕЛАТА КАМПАЊА НЕ ДОБИЛ ПОДДРШКА ОД ВМРО-ДПМНЕ БИДЕЈЌИ ПОДДРШКАТА ОТИДЕ ЗА МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ

0
330
  • Тони Михајловски денеска излезе со многу интересен став. Кој вика дека победник на изборите на ВМРО-ДПМНЕ бил Максим Димитриевски и дека во текот на целата кампања не бил поддржуван од ВМРО-ДПМНЕ.

Милош Милошевски за ,,Инфомакс”.