БОМБА НА МИЛЕНКО – ТОЈ ЛИ МУ ПОМОГНА НА ГРУЈО ДА ИЗБЕГА: ВЧЕРА Е УАПСЕН БОДИГАРДОТ НА ГРУЕВСКИ, ВАСИЛЕВСКИ!

0
1486

Благоја Василевски, брат на Нинџа, според Миленко вчера е уапсен од страна на полицијата. Ова Миленко го објави на својот портал Дудинка.

За што станува збор, дали се затвора обрачот на тие што му помогнале да избега или пак се тера истрагата за нарачателите на 27-ми април, ако се знае дека токму тој бил со Грујо во Виена вечерта кога се случи колежот во собрание, а тој му се јавил на Нинџа за според сомневањата да му даде сигнал да почне нападот на собранието. Дека овие сомневања се точни зборува фактот што тој потоа го уништил својот службен телефон.