БОМБА НА МИЛЕНКО: Против Грујо се свртеа и негови пријатели од детство, еве кој е заштитен сведок во истрагата ПРОПАГАНДА

0
2900

Долгогодишниот личен сметководител на Никола Груевски и сметководител на ВМРО ДПМНЕ, пријател од детство на Груевски, газда заедно со Горан Митев – Савич на 7-те регионални телевизии – лицето ДРАГИ МИТКОВСКИ е заштитениот сведок на СЈ против Груевски, Божиновски, Аце на Кендо, Марјан и Хари од МТВ…

А не е дека не им кажав. Особено на Кире.

Ама кога кастингот ти е очаен, а и не си апсел – ЌЕ ТЕ АПСАТ.

Фејсбук пост на козарот куртон Миленко Неделковски, доскорешен Грујов медиумски сатрап.