БОМБА НА МИЛЕНКО: ОВА СЕ ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО ДПМНЕ КОИ ЌЕ ГЛАСААТ ЗА АМАНДМАНИТЕ ОД ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА, МЕЃУ НИВ Е И ГРУЕВСКИ!!!

0
2764

Ајде бе пуфли и прдлиња.
Колку до завчера “силни” бевте! Надмени, арогантни…
Ебаве комитите, ебаве…
Не’ предадовте проклетници.

Фејсбук статус на Миленко Неделковски