БОМБА НА МИЛЕНКО: Нова ТВ ќе му биде продадена на Велија Рамковски и преименувана во А1!!!

0
4201

Миленко рокна бомба на својот портал Дудинка.орг:

Исто е нејасно, како ВМРО ДПМНЕ со новиот лидер ќе тргне во кампања да ја сруши фашистичката структура на Џес Бејли без доволно медиуми?!

Алфа со години е запоставувана, па сега мора полека да се крева од мизерен рејтинг, а НОВА ќе го смени газдата за 5 милиони евра и условна казна за Кочан, на чие место ќе застане Велија Рамковски.

Само со Курир и Република до “коцките на Вардар“ не се стигнува.