БОМБА НА МИЛЕНКО: Немојте да гласате за Сиљановска ниту за Пендаровски, тие се гробари на Македонија!!!

0
2159

– Сиљановска е од Правен Факултет на УКИМ од каде излегле редица на гробари на Македонија како Пендаровски, Иванов, Фрчковски итн… Затоа не излегувајте да гласате!

Миленко со колумна со која повикува на бојкот!

Линк до колумната на ДУДИНКА, овде.