БОМБА НА МИЛЕНКО, ЕВЕ ЗОШТО ОВОЈ ЛУПА ГЛУПОСТИ ВО ЈАВНОСТ, ЌЕ БИЛ ИДЕН МИНИСТЕР ЗА ВНАТРЕШНИ КОГА ВМРО ЌЕ СЕ ВРАТЕЛА НА ВЛАСТ?!

0
943

Горан Митевски е планиран за Министер за внатрешни работи од страна на партијата што ќе победи на следните избори. – Фејсбук статус на Миленко.