БОМБА НА МИЛЕНКО: ГРУЈО ОВИЕ ДЕНОВИ ЌЕ СЕ ЖЕНИ ВО УНГАРИЈА СО УНГАРКА!

0
1868

Во Виена сум. Неколку состаноци.
Токму на време да разберам дека НИКОЛА ГРУЕВСКИ ќе се жени за унгарка (маџарица).💍💍💍
Па, нека е честито и за многу години.

Имам уште еден состанок вечерва, се надевам дека на него ќе дознаам дали е бракот од љубав или само за папири.