БОМБА НА МИЛЕНКО : Гога требаше да му честита на Стево, Мицко да си даде оставка, пораз си е пораз!

0
1671

Миленко распали по Мицко, на фејсбук побара од него да си даде оставка поради поразот на претседателските избори. Вака изгледа како е кога раниш куше за да те лае.