БОМБА НА МИЛЕНКО – А1 СЕ ВРАЌА НА ЕКРАНИТЕ: Овие денови е почната постапка за рестартирање на А1 телевизија!!!

0
4329

Миленко Неделковски пишува на својот портал Дудинка дека веќе е започната постапка за рестартирање на А1 телевизија која е затворена 6 години!

Велија бил во интензивни разговори за отворање на телевизијата овие неколку месеци откако падна режимот на Груевски!

Се бара модел да се пушти Велија од затвор и да се амнестира и Хеди Рамковски.

Уредници ќе биле Ленче Николовска и Сафет Бишевац кои сега се без ангажман.

Се споменуваат и многу новинари кои се сега по разни портали и останати медиуми.

Линк до сторијата на Дудинка ОВДЕ.velija (1)