БОМБА НА ЛАНДОВ ОД А1ОН : ИМАМЕ ИНФОРМАЦИИ ДЕКА ЗАТВОРЕНИЦИ ВО СТРУШКИОТ ЗАТВОР ПЛАЌААТ ПО 500 ЕВРА НА ЛИЦА ОД ЗАТВОРОТ ЗА ДА НЕ СЕ ВРАЌААТ НИТУ НАВЕЧЕР ВО ЌЕЛИИТЕ

0
661
  • Имате ли информација дека затворениците во Струга плаќаат по 500 евра на одредени лица во затворот за да можат ниту навечер да не се враќаат во нивните ќелии?! Па каков директор на управување за санкции сте вие ако немате информации а вршите контроли и се повикувате на тие контроли?!

    Новинарот Кристијан Ландов во студиото на А1он.